Projectiescherm_voor_beamers_01
Vergroten

Projectiescherm voor beamers

€ 25,- incl. btw | per dag € 20,66 excl. btw | per dag

Dit projectiescherm is dankzij het formaat het perfecte middel om te gebruiken om uw beelden vanaf de beamer op te projecteren, het scherm is te gebruiken door het eenvoudig op te stellen en makkelijk te verplaatsen door het gebruik van een standaard. Hierdoor is het scherm overal te gebruiken en is het niet gebonden aan 1 locatie.

Dit scherm is ideaal voor presentaties in kantoren en/of kleine zalen. Desgewenst leveren wij uiteraard ook de benodigde beamer (zie ook onze kant en klare sets) en/of andere presentatiematerialen. We bieden ook schermen die groter zijn.

Specificaties Scherm:

  • Beeldverhouding: 16:9
  • Formaat 184 bij 104 cm

  • Plaats de beamer altijd loodrecht voor en op het midden van het scherm. Dat voorkomt scheve beelden. 
  • Gebruik de "keystone-functie" op de projector om het beeld mooi recht op het scherm te krijgen. Gebruik deze functie als de beamer hoger of lager dan het scherm staat.
  • U kunt ook een beamer statief huren om de beamer professioneel te plaatsen.
  • Let altijd op de lengte en breedte verhouding van het scherm. De meeste moderne beamers hanteren een 16:10 resolutie ('breedbeeld'). Omdat tripod projectieschermen niet in 16:10 maar in 16:9 beeldformaat worden geproduceerd dient u op de beamer 16:9 projectie te selecteren. Oudere modellen gebruiken een meer vierkante maat: 4:3. Door het goede scherm te kiezen, krijgt u een mooie schermvullende projectie op het scherm. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. We voorzien u graag van advies.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook