Videowall 4x4 01
Vergroten

Videowall 4x4

€ 3.700,- incl. btw | per dag € 3.057,85 excl. btw | per dag

Deze professionele videowall is perfect voor het geven van grote zakelijke presentaties, marketing uitingen of bijvoorbeeld geplaatst in een beursstand. Maar liefst 16 Samsung LED tv's worden op een frame gemonteerd tot één geheel, daarmee ontstaat een scherm van maar liefst 560cm diagonaal (220"). De zestien LED tv schermen worden op een strak afgewerkt en representatief statief geplaatst waardoor de schermen strak in één lijn hangen. De videowall past daardoor perfect in zakelijke presentatieruimtes of bijvoorbeeld congrescentra/hotels. Door de ultradunne randen van de tv's ontstaat er een nagenoeg egaal kijkvlak. Naast het plaatsen van de videowal op een statief is het ook mogelijk om de videowall in een truss constructie te plaatsen. Het bijgeleverde frame heeft koppelingen en clamps voor truss. Met deze oplossingen kan de videowall in een beursstand geplaatst worden en (bijvoorbeeld gecombineerd met banners) mooi opgaan in het geheel. Daarmee ontstaat een strakke look en professionele uitstraling.

Deze videowall is ideaal voor 'daglicht'-verlichte ruimtes. Door de hoge lichtopbrengst van de tv's zijn deze over het algemeen stuk feller dan een projector/beamer. Nog groter scherm nodig? Kijk dan bij onze zwaardere projector oplossingen. Naast deze videowall leveren we ook kleinere videowalls en losse TV schermen; die zijn te koppelen via een video distributie set en kunnen zo op meerdere plekken in een ruimte geplaatst worden.

De videowall wordt geleverd met een aansturingsmodule en is daardoor aan te sluiten als een normale tv. De aansturingsmodule hangt achterop de tv's en is voorzien van hdmi, dvi en displayport inputs. De videowall beschikt over speakers en kan dus de bijbehorende audio van bijvoorbeeld een filmpje weergeven. Wij leveren ook speakersets voor bijvoorbeeld een groot publiek en gecombineerd met draadloze microfoons. U kunt heel eenvoudig een laptop of bijvoorbeeld Apple TV koppelen aan deze videowall. De videowall beschikt over full HD (1920x1080) en geeft een haarscherp beeld. 

U huurt bij onze diverse standaard videowalls, maar het is ook mogelijk om andere formaten te leveren. Omdat de videowalls modulair zijn opgebouwd kunnen we ook andere schermformaten leveren. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Het is niet mogelijk om dit product bij Geluid Licht Huren af te halen, dit product wordt altijd door ons op de gewenste locatie bezorgd en opgehaald.

Videowall 4x4, bestaande uit:

 • 16x Samsung UE55D scherm
 • 1x Aansturingsmodule (oa. HDMI in)
 • 1x Truss staander met voet (standaard 2m)
 • Benodigde bekabeling

Specificaties Videowall 4x4:

 • Full HD
 • Ultrathin
 • Resolutie 1920x1080
 • 16:9 ratio
 • 220" = 560cm diagonaal
 • Met speakers
 • HDMI, DVI, Displayport

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook