pipe_and_drape_wit_3m_01
Vergroten

Pipe and drape - wit p/m

€ 20,- incl. btw | per dag € 16,53 excl. btw | per dag

Witte pipe en drape van 3 meter hoog. Prijs is per meter breed. Dit pipe and drape systeem is ideaal om een 'lelijke' wand achter bijvoorbeeld een band of DJ weg te werken. Het systeem is in vele maten leverbaar: vanaf 2m breed tot enkele honderden meters. Het systeem is zeer flexibel; zo kan de gewenste breedte van de wand tot op de centimeter nauwkeurig bepaald worden, en is ook de hoogte zeer precies in te stellen. Ook het maken van hoeken is voor dit systeem geen probleem.

Het pipe and drape systeem kent vele toepassingen: het wegwerken van lelijke wanden, het maken van presentatie hoeken, kleedkamers, afgeschermde gedeeltes van een ruimte. enz. enz.

Dit systeem is maximaal 3m hoog en wit gekleurd. De breedte is variabel en de prijs is per meter breed.

Al onze pipe and drape systemen worden uitsluitend door ons geleverd inclusief montage op de gebruikslocatie. Zo heeft u geen omkijken naar het plaatsen en weer opruimen van de wanden. Indicatieprijzen voor het bezorgen/installeren/ophalen vindt u onder installatieservice.

Onze pipe and drape is ook beschikbaar met floorspots LED. Zo ontstaat een betoverende sterrenwand. Wij leveren ook losse backdrop/theaterdoeken en zelfs complete beursstands.

Pipe and drape leent zich goed om zalen mooi aan te kleden. Vooral de combinatie met floorspots LED zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Pipe and drape - wit, bestaande uit:

  • Pipe and drape - wit maximaal 3m hoog, per meter
  • Buizen systeem van staanders en liggers

  • Witte doeken, witte voile of witte spagetti draden. Alles is mogelijk. Vraag naar de verschillende tarieven.
  • Gebruik de voetplaten om de constructie te plaatsen; deze bevatten gaten op verschillende plaatsen. Met dit systeem kunt u de voetplaten aan de 'lelijke' zijde van de wand plaatsen.
  • Met een doorzichtscherm kunt u een projectiescherm in de pipe and drape wand verwerken. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.
  • Combinaties van kleuren zijn ook mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld een zaal afzetten met zwarte pipe and drape en het vlak achter het podium voorzien van wit. hierdoor ontstaat een mooi contrast.
  • Verschillende hoogtes zijn mogelijk. Het is ook mogelijk om doeken i.p.v. op de vloer te plaatsen met pipe & drape, ze te vliegen aan truss.
  • Het doek kan ook als transparant projectiedoek gebruikt worden. Met om zonder valsysteem voor onthullingen van producten.
  • Andere hoogtes zijn ook mogelijk.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook