Lichtset_1_01
Vergroten

Lichtset 1

€ 35,- incl. btw | per dag € 28,93 excl. btw | per dag

Met deze zeer compacte lichtset tovert u iedere ruimte zeer snel om tot een ware discotheek. In slechts enkele minuten eenvoudig op te zetten met slechts 1 aansluitkabel. Standaard is de de lichtbalk voorzien van 4 LED lichteffecten. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Heeft u een voorkeur voor een specifiek effect? Geef dit dan bij uw aanvraag aan ons door. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

De set bevat felle (LED) lichteffecten die diverse gekleurde stralen door de ruimte schieten. Perfect voor een disco- of kinderfeest dus! De lampen zijn volledig automatisch en reageren op de beats van de muziek. Succes verzekerd en zeer eenvoudig. Aan de achterkant van elk LED lichteffect zit een microfoontje dat de geluiden opvangt, geen moeilijke aansluitingen nodig dus! Geschikt voor feesten tot ongeveer 25/50 personen.

Met het bijgeleverde statief plaatst u de lichteffectenbalk eenvoudig in de ruimte, de minimale hoogte van het statief is 160cm en de maximale hoogte 320cm. De lampen richt u op de dansvloer/het publiek. Ideaal geschikt voor een klein dj optreden. Bij de set is een stroomkabel van 10m inbegrepen zodat u de lampen makkelijk kunt aansluiten.

Indien u een set met externe bediening wenst, zijn de lichtsets 2 en lichtset 3 beter geschikt. Die staan hieronder vermeld. Deze set past door de compacte omvang tijdens transport in vrijwel iedere personenauto.

Extra effect toevoegen? Huur dan bijvoorbeeld een rookmachine bij deze set. Door de rook in de ruimte worden de gekleurde lichtstralen beter zichtbaar, dit zorgt voor een nóg spectaculairder effect. Het is ook eenvoudig mogelijk om deze set uit te breiden met een geluidset. Kijk dan bij onze discosets.

Lichtset 1, bestaande uit:

  • 4x LED Lichteffect aan T-bar gemonteerd
  • 1x Statief (minimale hoogte 165cm, maximale hoogte 320cm)
  • Benodigde bekabeling

Afmetingen bij vervoer (indicatie):

  • 1x Item 107 x 60 x 52 cm (l x b x h incl. wielen), vervoer zonder rack ook mogelijk
  • 1x Item 155 x 12 cm (l x diameter)
  • 1x Item 43 x 25 x 20 cm (l x b x h)

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook