Trusspilaar_diverse_lengtes_01
Vergroten

Truss pilaar div. afmetingen

€ 20,- incl. btw | per dag € 16,53 excl. btw | per dag

Op zoek naar een speciale maat vanwege bijvoorbeeld een verlaagd plafond? Wij leveren onze truss pilaren in diverse lengtes. Ideaal voor het makkelijk monteren van lichteffecten, spiegelbollen, moving heads etc. Maar bijvoorbeeld ook voor het monteren voor tv's en led schermen.

De truss pilaren zijn leverbaar met een kleine of grote baseplate aan de onderzijde. We hebbe diverse types beschikbaar (van klein tot groot). De bovenzijde kan desgewenst worden voor zien van een kleine baseplate.

De truss pilaren zijn leverbaar met een strakke witte of zwarte hoes om het geheel een professionele uitstraling te geven. Er zijn ook mogeljkheden om de pilaar van LED verlichting te voorzien. We voorzien de kolom dan van een LED spotje. De LED spot kan via DMX worden aangestuurd of stand-alone werken. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Naast deze hoogte leveren we ook andere standaardhoogtes en maatwerkoplossingen.

We leveren ook complete lichtsets met moving heads LEDhazer en sturing, zie daarvoor de gerelateerde producten onderaan deze pagina.

Truss pilaar diverse maten, bestaande uit:

  • 1x Truss pilaar diverse lengtes
  • 1x Kleine of grote baseplate naar keuze aan de onderzijde
  • 1x Kleine baseplate aan de bovenzijde indien gewenst

Technische specificaties:

  • Prolyte X30D truss

  • Plaats de truss pilaren achter (op) het podium of links en rechts naast de DJ/band.
  • Varieer met de hoogtes voor een nog mooier geheel/decor. Dus bijvoorbeeld 2x 1m links en rechts op de uiteindes en dan 2x 2m in het midden.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook